TO KORITSI ME TA GENIA

TO KORITSI ME TA GENIA
THEKLA

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

ΠΡΟΓΝΩΣΗ

Η Κυβέρνηση του Τσίπρα θα πέσει (στριμωγμένη από τη Θεία Δίκη) όταν και μόνο όταν επιχειρήσει να ξανα-βάλει χέρι στους άτυχους εκπαιδευτικούς των ΕΠΑΛ που έσυρε  στη Διαθεσιμότητα και στον Εξανδραποδισμό ο  κατάπτυστος και αναίσχυντος....Αρβανιτοκόλης.
Αν θέλουν ισοδύναμα που υποσχέθηκαν στη Μέρκελ και το Σόιμπλε (για να τους "δώσουν"-!!!!- τη συμφωνιούλα, τρομάρα τους, και να σώσουν τις τραπεζούλες και το Σύστημα) , ας βρούν άλλα πελατάκια...Στην ανάγκη ας συνεργαστούν με τον Κούλη, και τους Σαμαρζέλους, που έχουν λίστες σε excelάκια στα πολιτικά τους γραφεία με τα πελατάκια των αναξιοκρατικών διορισμών τους στο Δημόσιο, κι ας αφαιρέσουν από εκεί τα "κεκτημένα".....
Προσωπικά  έχω πολλές και καλές εναλλακτικές.
Αλλά όσο ζω κι αναπνέω, τα λαμόγια της πολιτικής και διοικητικής νομενκλατούρας θα με βρίσκουν μπροστά τους, και τους υπόσχομαι να υποφέρουν.
Ας αναγνωρίσουν τη "Διαθεσιμότητα" ως υπηρεσία τουλάχιστο....και μετά συζητάμε να βάλουμε κι εμείς πλάτη στην εκπαίδευση, για να περάσουν πιο "αναίμακτα" τα 'αριστερά " Μνημόνια τους...!



Αλλιώς θα μας βρουν μπροστά τους στο πρώτο οδόφραγμα.....κι η ιστορία θα δείξει αν το μέλλον ανήκει στα λαμόγια, ή στους Καθαρούς  και Τίμιους Ανυπότακτους Αγωνιστές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου