TO KORITSI ME TA GENIA

TO KORITSI ME TA GENIA
THEKLA

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Συντονιστική Επιτροπή Εκπαιδευτικών Δ.Ε. σε Διαθεσιμότητα: ΤΟ ΥΠΑΙΘ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ "ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ"

Συντονιστική Επιτροπή Εκπαιδευτικών Δ.Ε. σε Διαθεσιμότητα: ΤΟ ΥΠΑΙΘ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ "ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ"



Τι μανθάνω ορέ συντρόφια;

Ανασχηματίζεται ο Αρβανιτο- (θού κύριε φυλακή εν τω στόματι μου!)...τέτοιος;

Δηλαδή ούτε οι γενναίες Του "Αποφάσεις" για την διαθεσιμότητα των καθηγητών Ιατρικών ειδικοτήτων, ούτε το θάψιμο των "Ιατρών-Ευλογία", ούτε το χαντάκωμα της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (με την "στρατηγική Του" επιλογή για κατάργηση των πιό εμπορικών της ειδικοτήτων), αλλά ούτε κι ο μαρινάκης του θρύλου και η ΑΝΤΑΡΣ(Υ)ΙΑ του από την κομματική γραμμή στον  Δήμο του Πειραιά τον έσωσαν!

Τώρα δεν απομένει, παρά καμμιά "βαρυσήμαντη" συνέντευξη στα σαλόνια του Χατζηνικολάρα, ή σε κάποιο άλλο έντυπο ή ηλεκτρονικό μέσο, ότι

"στας επομένας εκλογάς η ΝΔ, θα πάρει πάνω από 20%!"

Ή ότι το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα δείχνει "ήττα του ΣΥΡΙΖΑ", που ως γνωστό τους πήρε μέσα απ τα χέρια την μεγαλύτερη περιφέρεια της Χώρας, αλλά ούτε και στην συμπρωτεύουσα κατάφεραν τα μπουμπούκια να σπρώξουν τον κομματικό τους (Γ Ιωαννίδη) υποψήφιο...!

Τελικά αν υπάρχει θεός, πέρα από την απομάκρυνση του μισητού ΑΡΒ από το ΥΠΑΙΘ, θα πρέπει επίσης να γίνουν κι άλλα 2 σημαδιακά γεγονότα:



  1. Ο Νέος Υπουργός παιδείας να Του καταργήσει την οργανικούλα του στο Πάντειο (ή κι όλο το Πάντειο, που διδάσκει πράγματα που διδάσκουν κι άλλοι, άμα λάχει!)
  2. Ο καταχθόνιος σύμβουλος να γυρίσει στα "εκπαιδευτικά του" καθήκοντα, μες στην αγωνία μη και το επόμενο Μνημόνιο καταργήσει και αυτούς τους ίδιους τους ΑΣΠΑΙΤΕΔΕΣ!!!!
 Ψ Η Λ Α    Τ Ο    Κ Ε Φ Α Λ Ι,   η    Ν  Ι  Κ  Η   είναι  Κ   Ο    Ν    Τ   Α!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου