TO KORITSI ME TA GENIA

TO KORITSI ME TA GENIA
THEKLA

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ, ο Διαθέσιμος ΞΕΣΑΛΩΝΕΙ!

Ο Τσίπρας είχε λέει 6000 και πλέον κόσμο στην Καλαμάτα, σε ανοιχτή Συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία, κόσμο που είχε σε εκείνα τα μέρη να "δει" συγκεντρωμένο η Αριστερά από το 1944 (με το ΕΑΜ!). Τα συστημικά κωλοκάναλα και οι Πρετεντεραίοι "δεν ξέρουν τίποτα" κι ευτυχώς που τον στράβωσε ο Θεός που πιστεύει, τον αντώνη κι έκλεισε την ΕΡΤ, κι έτσι μαθαίνουμε και καμμιά αλήθεια από το ertopen.
Ο Αντωνάκης βέβαια, που αποδείχτηκε πολύ ποι λαμόγιο και ψεύτης από το Γιωργάκη του Σιδερένιου, έχει πέσει σε βαθιά περισυλλογή και βγάζει καπνούς απότα αυτιά, αλλά όπως και να το κάνεις Αντωνάκη μου, "μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι!!!
Πάρε τον Αρβανιτοκόλη παραμάσχαλα και πηγαίνετε στο Άγιο όρος στον Εφραίμ, μπας και σώσετε την ψυχή σας, γιατί οι κατάρες των διαθέσιμων-απολυμένων καθηγητών, θα σας συντροφεύουν ακόμη και στο ελικόπτερο, ακόμη κι όταν περνάτε τον Αχέροντα...

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΣΑΜΑΡΖΕΛΟΙ!!!






Ο ΤΡΙΤΟΣ για όσους έχουν ξεχάσει είναι ο Φωτάκιας ο κουβελάκιας, που έχει κι Αυτός υπογράψει τις απολύσεις στο Δημόσιο, άλλο αν τώρα παριστάνει το....Αλτσχάιμερ και το λαγό του Γιωργάκι (του Σιδερένιου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου